>> Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 lei!

Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de NODO ACCESORII SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.


Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa contact@exit.ro.Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:


  • Prelucrarea si livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.exit.ro
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
  • Activitati comerciale
  • Marketing si publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piata


Analiza comportamentului consumatoruluiExit.ro nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.exit.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Exit.ro va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.


Exit.ro poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, etc., doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora. 

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.
Exit.ro se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.Drepturile utilizatorilor


Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre magazin..

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate catre Exit.ro sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Exit.ro.

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Exit.ro.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.


Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal


Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa catre Exit.ro conform indicatiilor de la punctul de mai jos.


I. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:


1. Scan pe email catre adresa contact@exit.ro

2. Prin telefon la numarul de telefon 0740 411 211.