>> Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 lei!

Politica de retur

Politica de returAveti întotdeauna la dispozitie 15 de zile de la intrarea produsului in posesia dumneavoastra pentru a decide daca articolul este potrivit pentru dumneavoastra. Exit.ro garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole (cu exceptia cheltuielilor de transport) cu conditia ca acestea sa fi fost pastrate in stare corespunzatoare inainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale in vigoare, "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului".

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.  

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur completand formularul de retur, telefonic sau printr-un e-mail. Completarea formularului de retur se face acesand Contul meu > Istoric comenzi. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in maxim 15 de zile de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati în 15 zile din momentul preluarii produselor returnate.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Returul NU este gratuit in cazul in care dumneavoastra ati facut o comanda gresita sau in cazul in care doriti sa schimbati un produs cu altul.

In cazul in care nu sunt respectate instructiunile de instalare/montare a produselor comercializate pe site-ul exit.ro iar in urma instalarii defectuoase telefonul dumneavoastra are de suferit, nu ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea sumei aferente achizitionarii acestuia.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online exit.ro

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 15 zile de utilizare gratuita. ( Text extras integral din site-ul Uniunii Europene )