>> Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 lei!

Termeni si Conditii

Site-ul exit.ro este proprietatea societatii comerciale NODO ACCESORII SRL

 

Utilizarea site-ului exit.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si NODO ACCESORII SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul exit.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de NODO ACCESORII SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

 

I. Informatii generale despre produse si preturi

 

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii exit.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul exit.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Exit.ro isi rezerva dreptul sa modifice orice pret fara o instiintare a clientului in prealabil. De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie sau 0-zero) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

 

II. Copyright

 

Tot continutul site-ului exit.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea NODO ACCESORII SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, logo-ul, antetul si imaginile de pe exit.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin NODO ACCESORII SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul exit.ro sau firma NODO ACCESORII SRL.

 

III. Utilizarea site-ului

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul exit.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nici o penalitate pentru client.

NODO ACCESORII SRL permite accesul nelimitat pe site-ul exit.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al NODO ACCESORII SRL.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. NODO ACCESORII SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de exit.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare. 

 

IV. Dispute si conflicte

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul exit.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea NODO ACCESORII SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul exit.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al NODO ACCESORII SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@exit.ro

 

V. Abonare si dezabonare newsletter

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului exit.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail, telefonic sau printr-un mail trimis la adresa contact@exit.ro. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si europeana. 

 

VI. Modificari

 

NODO ACCESORII SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului exit.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul exit.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre NODO ACCESORII SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

 

VII. Politica de returnare

 

Aveti intotdeauna la dispozitie 15 de zile de la intrarea produsului in posesia dumneavoastra pentru a decide daca articolul este potrivit pentru dumneavoastra. Exit.ro garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole (cu exceptia cheltuielilor de transport) cu conditia ca acestea sa fi fost pastrate in stare corespunzatoare inainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale in vigoare, "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului".

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.  

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur completand formularul de retur, telefonic sau printr-un e-mail. Completarea formularului de retur se face acesand Contul meu > Istoric comenzi. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in maxim 15 de zile de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 15 zile din momentul preluarii produselor returnate.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Returul NU este gratuit in cazul in care dumneavoastra ati facut o comanda gresita sau in cazul in care doriti sa schimbati un produs cu altul.

In cazul in care nu sunt respectate instructiunile de instalare/montare a produselor comercializate pe site-ul exit.ro iar in urma instalarii defectuoase telefonul dumneavoastra are de suferit, nu ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea sumei aferente achizitionarii acestuia.

 Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online exit.ro

 

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 15 zile de utilizare gratuita. (Text extras integral din site-ul Uniunii Europene)

 

VIII. Garantia Produselor

 

Produsele cumparate prin intermediul magazinului exit.ro beneficiaza de o garantie de 6 luni iar daca un produs livrat se va strica in acest interval si nu prezinta urme de utilizare abuziva, acesta va fi inlocuit de catre noi conform cu Legea 449/2003 si OUG 21/1992.

 

IX. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de NODO ACCESORII SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa contact@exit.ro.

 

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.exit.ro
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
  • Activitati comerciale
  • Marketing si publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piata

 

Analiza comportamentului consumatorului


Exit.ro nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.exit.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Exit.ro va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.

Exit.ro poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, etc., doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.
Exit.ro se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.


Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre magazin..

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate catre Exit.ro sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Exit.ro.

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Exit.ro.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa catre Exit.ro conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

I. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

1. Scan pe email catre adresa contact@exit.ro

2. Prin telefon la numarul de telefon 0740 411 211.

 

Scopul utilizarii


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC NODO ACCESORII SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa Str. Manastirea Varatec nr. 24 Bucuresti. Daca sunteti inscriti in sistemul nostru de Newsletter va puteti dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastra de email .

Tertii care au acces la datele personale: Bookurier si partenerii acestora terte parti.

SC NODO ACCESORII SRL implementeaza intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa contact@exit.ro

In cazul in care ne veti furniza datele dvs. personale, le vom utiliza in general pentru a raspunde solicitarilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau oferte si facturare. De asemenea pentru a sustine relatia comerciala cu dvs va putem contacta in legatura cu o oferta Exit.ro care vine in sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a intelege mai bine necesitatile clientilor nostri. Daca sunteti inscrisi in sistemul de Newsletter o sa primiti pe email informatii comerciale privind ofertele noastre. Daca alegeti ca datele dvs. personale sa nu fie utilizate noi vom respecta optiunea dvs. nu vindem si nici nu comercializam in vreun alt fel datele dvs. personale catre terti.

 

Date non-personale colectate automat


Cand accesati paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin inregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet si sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ati venit, numarul de vizite, durata medie petrecuta pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date si distribui partenerilor nostri, pentru a monitoriza gradul de atractie a paginilor noastre de internet si pentru a le imbunatati performanta sau continutul.

 

X. Plata


Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

 a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre SC NODO ACCESORII SRL in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

 b. Online cu card bancar prin NETOPIA mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Atentie! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!